Naujienos

Atgal

Naujienos

,,Minija" namuose sužaidė nulinėmis lygiosiomis

2024 04 08

Balandžio 6 d. Kretingos ,,Minija" žaidė penkto turo rungtynes TOPSport Pirmoje lygoje namuose su Kauno raj. ,,Garliava” ir su ja išsiskyrė be įvarčiu 0:0 į savo saskaitą įsirašydami dar vieną tašką. 

15 minutę iš už baudos aikštelės prieigų smūgį atliko Okende, bet kamuolys skriejo šalia virpsto. 36 minutę rimtesnį epizodą turėjo ir varžovai, bet užtikrinai sužaidė vartininkas R. Bielov, 37 minutę varžovai atliko pavojingą baudos smūgį, bet ir vėl patikimai sužaidė mūsų komandos vartininkas. 51 minutę ,,Minijos” legionierius iš maždaug 20 metrų smūgiavo iš toli, bet kamuolys atsitrenkė į skersinį ir paliko aikštės ribas. 57 minutę po kampinio pavojingai galva smūgiavo kapitonas Ernestas Mockus, bet vartininkui pavyko atremti smūgį. 65 minutę puolėjas Okende taip pat atliko pavojingą smūgį, kamuolys skriejo greta varžovų vartų. 80 minutę varžovai turėjo pavojingą greitą ataką, bet baigiamojoje stadijoje pritrūko tikslumo. 87 minutę varžovai turėjo dar vieną pavojingą ataką, bet vėl vartus išgelbėjo vartininkas R. Bielov. Sužaidus penkis turus ,,Minijos” komanda su 5 taškais dalinasi X-XI turnyrinės lentelės pozicijas.

Kretingos FK ,,Minija" sudėtis penkto turo rungtynėms: vartininkas Rostyslas Bielov, Ernestas Mockus (kapitonas), Deividas Šiuša (85 min. Tobi S.), Matas Keblys, Okende (88 min. Adrijus Putvinas), Deividas Pipiras (85 min. Leonardo Glugovskis), Gabriel Glugovskis (66 min. Aidas Pipiras), Kohei Yoshida (85 min. Vilius Kazlauskas), Beky D., Mantas Gedutis, Nark Junior.

 Artimiausias rungtynes Kretingos FK ,,Minija" žais balandžio 13 d. 14 val. su Tauragės FK ,,Tauru”.