Naujienos

Atgal

Naujienos

,,Minija" išvykoje iškovojo tašką

2024 04 03

Kovo 30 d. Kretingos ,,Minija" žaidė ketvirto turo rungtynes TOPSport Pirmoje lygoje išvykoje su Panevėžio ,,Ekrano" komanda ir su ja išsiskyrė taikiai 1:1 bei pasidalijo po tašką.

Rungtynes aktyviai pradėjusi ,,Minija" jau 10 minutę susikūrė pirmą pavojingesnį momentą, bet Okendei nepavyko pasižymėti, 11 min. iš už baudos aikštelės prieigų savo smūgį atliko ir ,,Ekranas", bet jis skriejo virš vartų. 15 minutę Okende laimėjo dvikovą su varžovų gynėjais ir pasiuntė kamuolį į tinklą išvesdamas ,,Miniją" į priekį 1:0. 20 minutę varžovų saugas klastingu smūgiu iš maždaug 30 metrų bandė permesti kamuolį per vartininką iš Ukrainos R. Bielov, bet jis skriejo šiek tiek virš vartų. 36 minutę ,,Minijos" komanda turėjo dar vieną pavojingą momentą prie varžovų vartų, bet baogiamojoje stadijoje pritrūko tikslumo. 49 min. K. Yoshida gerai sužaidė prieš varžovų gynėją, bet jis paskutinę sekundę blokavo smūgį ir uždirbo kampinį. Tą pačią minutę dar kartą aktyviai žaidęs Okende turėjo galimybę pasižymėti, bet nuo 18 m. smūgiuotas kamuolys atsimušė į varžovų gynėją. 68 min. varžovai surengė pavojingą ataką dešiniuoju kraštu kur skersuotą kamuolį uždarė varžovų saugas Ernestas Gerasimovas išlyginęs rezultatą 1:1. 83 minutę ,,Minijos" gynėjai sužaidė neužtikrintai, ir vienas prieš vartininką iššoko varžovų puolėjas, bet toje situacijoje komandą išgelbėjo vartininkas. Per likusį laiką nieko pavojingesnio nebenutiko, varžovai per pridėtą laiką liko žaisti dešimtyje ir teko tenkintis lygiosiomis.

Kretingos FK ,,Minija" sudėtis ketvirto turo rungtynėms: vartininkas Rostyslas Bielov, Ernestas Mockus (kapitonas, geltona kortelė), Deividas Šiuša, Matas Keblys, Okende (89 min. Adrijus Putvinas), Deividas Pipiras, Tobi S., Gabriel Glugovskis (78 min. Leonardo Glugovskis), Kohei Yoshida, Beky D., Mantas Gedutis.

 Artimiausias rungtynes Kretingos FK ,,Minija" žais balandžio 16 d. 13 val. namuose su Kauno raj. ,,Garliava".