Naujienos

Atgal

Naujienos

Kovingos lygiosios

2022 05 15

Rungtynes Kretingos miesto stadione prasidėjo be didesnės žvalgybos. Svečiai iš Kauno "Be1" futbolininkai bandė pakontroliuoti kamuolį ir prisitaikyti prie naturalios vejos, minijiečiai bandė juos užklupti kontraatakomis. Jau 5 minutę puikią progą butent po greito išpuolio turėjo kretingiškių puolėjas Deividas Šiuša, kuris smūgiu iš 7 metrų sukirto į virpstą. Nors didžiąją pirmojo kėlinio dalį kamuolio kontrolė priklausė "laikinosios sostinės" ekipai, bet kažkokių įsimintinesnių epizodų prie minijiečių vartų jie nesukūrė. Dar vieną neblogą progą turėjo "minijiečiai' jau kėliniui besibaigiant, kai po pakelto kampinio visiškai greta varžovų vartų galva smūgiavo vidurio gynėjas Ernestas Mockus.

Antrasis kėlinys jau šiek tiek skyrėsi nuo pirmųjų 45 žaidimo minučių. Kauno miesto ekipa įjungė aukštesnę "pavarą" ir kokias 20 minučių spaudė minijiečius, tačiau puikiai su savo užduotimis tvarkėsi gynėjų linija, bei vartininkas Amiras Ahalarovas. Atlaikę varžovų presingą, savųjų progų atakoje stengėsi ieškoti ir kretingiškiai. Apie 80 minutę po perdavimo iš aikštės gilumos galva visiškai greta vartų iš 10 metrų prasmūgiavo minijiečių saugas Yura Dimitrievas. Tai buvo viskas ką komandoms pavyko sukurti per rungtynes ir finalinis teisėjo švilpukas užfiksavo atkaklias, bei kupinos kietų dvikovų nulines lygiasias 

"Minijos" sudėtis: Amiras Ahalarovas(Vartininkas), Haroldas Meyenga, Ernestas Mockus, Vilius Kazlauskas, Germanas Vaniuchinas(kapitonas), Henris Gouhanas, Mantas Gedutis(61'Deividas Pipiras), Lukas Gujis(85'Karzanas Janawmiri), Yura Dimitrievas(85'Kornelijus Šalnis), Rokas Rusys(74'Valdas Jašmontas), Deividas Šiuša.

Sekančias rungtynes "Minija" žais Gegužės 21 dieną 15 valandą Panevėžyje prieš vietos "Ekrano" ekipą.