Naujienos

Atgal

Naujienos

,,Minija" pateikė dar vieną staigmeną

2019 09 09

Kretingos ,,Minija" XXII ture pateikė dar vieną netikėtumą, išvykoje nugalėjusi vienus iš I lygos lyderių Gargždų ,,Bangą". Jau pačioje rungtynių pradžioje Gargždų ,,Banga" turėjo savo progą aridaryti rungtynes įvarčiu 2 min. jie pavojingai smūgiavo į vartus galva,bet smūgis skriejo virš vartų. Po keliasdešimt sekundžių, po Y. Traore reido kairiuoju kraštu pirmą įvartį pelnė A. Solovyev.Šeimininkams neatsigavus po šalto dušo 11 min. tarp keletos gynėjų susitvarkęs su kamuoliu antrąjį įvartį pelnė E. Andriušis. Po antro įvarčio kretingiškiai toliau neatsitraukė ir kūrė pavojų prie varžovų vartų ir 27 min. savo pirmąjį įvartį šiose rungtynėse pelnė Y. Traore. Nors po trečio įvarčio dar buvo galimybiuų pasižymėti, bet daugiau pasižymnėti nepavyko ir į pertrauką ilsėtis komdos išėjo esant rezultatui 0:3 ,,Minijos" naudai. Antrajame kėlinyje ,,Minija" pasirinko taktiką varžovams duodami daugiau kontroliuoti kamuolį, o patys stengėsi regzti kontraatakas. Visgi 84 min. varžovams pavyko sušvelninti rezultatą, smūgiu galva įvarti pelnė E. Bračkus, o paskutinį tašką rungtynėse jau per teisėjo pridėtą laiką padėjo Y. Traore.

Trenerio Valdo Trakio koemntaras: ,,Smagu, kad atsitiesėme po rungtynių Jonavoje, manau šiose rungtynėse atidavemė viską, o gal ir daugiau. Noriu padėkoti savo žaidėjams už puikią kovą. Prieš rungtynes turėjome savo rungtynių planą, kurį kaip rodo rezultatas puikiai vykdėme. Norėčiau padėkoti gausiai atvykusiems žiūrovams į Gargždus, kurių palaikymą tikrai jautėme ir norėčiau pakviesti visus gausiai susirinkti namų rungtynėse su Alytaus ,,Dainava".

Kretingos ,,Minijos" sudėtis: Grudys (vartininkas), P.Juška, G. Gumbaravičius, E. Andriušis, G.Juška, A Solovyev, D. Navikas, R. Yegba, Y. Traore, A. Skurdelis ir D. Surblys (kapitonas).

Keitimai: A. Pipiras, V. Jašmontas.