Naujienos

Atgal

Naujienos

Pirmoji pergalè pasiekta prieš "Žalgirio" pamainą!!!

2019 04 07

Pirmoji pergalė pasiekta išvykoje prieš Vilniaus "Žalgirį B" komandą.

Susistiprinę 4 pagrindinės komandos žaidėjais: Simonu Urbiu, Domantu Šimkumi, Timur Pukhov, Mevlan Adili rungtynes aktyviau pradėjo "vilniečiai", tačiau pirmieji pavojingi momentai kilo prie varžovų vartų. 15 minutę kairiuoju kraštu prasiveržė "Minijos naujokas" Yossof Traore, tačiau smūgiavo netiksliai. Sužaidus apie pusvalandį, dvi puikias progas pasižymėti praleido mūsų puolėjas Yaya Barry. Pirmąjame momente iššokęs vienas prieš varžovų vartininką sudelsė smūgiuoti, o po keletos minučių, po perdavimo iš aikštės krašto iš kelių metrų galva nepataikė į vartus. Iššvaistę progas vos nebuvome nubausti patys, besibaigiant kėliniui iš baudos aikštelės, visiškai greta virpsto smūgiavo "Žalgiris B" saugas Timur Pukhov.

Antrajį kėlinį pradėjome labai aktyviai ir tai netrukus davė savų "vaisių". Po vieno iš perdavimų iš aikštės krašto, pamirštas varžovų gynėjų liko mūsų komandos naujasis kapitonas Donatas Surblys, kuris smūgiu galva pelnė pirmąjį rungtynių, bei kartu ir "Minijos" įvartį šiame sezone. Po pasiekto įvarčio drausmingai ir kompaktiškai gindamiesi "minijiečiai" išsaugojo minimalią, tačiau pergalingą persvarą.

"Minijos" Sudetis: R. Kazbaris, K. Inta, P. Juška, D. Surblys, A.Solovyev, A.Seitkaliyev, E.Girdenis, E.Drąsutis, Y.Barry, M.Grušauskas, Y.Traore.

Trenerio Valdo Trakio komentaras: Tikrai buvo sunkios ir kovingos rungtynės. Vykdami į Vilnıų, tokių ir tikėjomes, juolab, kad varžovus sustiprino ir pagrindinės komandos žaidėjai. Esu patenkintas vyrų atsidavimu ir parodytu charakteriu. Ši pergalė labai svarbi tiek emociškai, tiek psichologiškai. Dabar laukia atidarymo rungtynės namuose prieš Pakruojo komandą. Kviečiu visus Kretingos futbolo gerbėjus sukurti gražią futbolo šventę kartu.

Teisėjai: Ugnius Veprauskas

Teisėjo asistentai: Ugnė Šmitaitė, Simas Kartočius

Žiūrovų skaičius: 50