Naujienos

Atgal

Naujienos

Paskutinėse rungtynėse iškovota užtikrinta pergalė

2018 10 10

Spalio 07 d. FK "Minija" žaidė paskutines turo rungtynes su N. Akmenės FK "Akmenės cementas" komanda. Kretingiškiai iškovojo užtikrintą pergalę 7-1. Po šios pergalės "Minija" surinko vienodai taškų su Plungės "Babrungu", taigi šioms komandoms teks žaisti papildomas rungtynes neutralioje aikštėje.

Rungtynės prasidėjo "Minijos" dominavimu ir per pirmas 14 min. po dviejų M.Grušausko įvarčių jau pirmavo 2-0. Po greitų įvarčių kretingiškiai ir toliau nemažino apsukų, bei kūrė pavojingas atakas, tačiau 34 min. po standartinės situacijos patys praleido įvartį ir rezultatas 2-1. Per likusį pirmojo kėlinio laiką Akmenės komandai nieko pavojingo sukurti nepavyko, "Minija" pavyko dar kartą kamuolį pasiųsti į vartus. Įvartį pelnė Zinto Dubazana ir rezultatas 3-1.

Antrąjame kėlinyje įvarčius mušė tik "Minijos" komanda. Tiesa, viena įvartį pelnė ir Akmenės žaidėjas, tačiau į savo vartus. 55 min. pasižymėjo K Inta, o 78 ir 88 min. pasižymėjo D. Navikas. Iškovodami svarbią pergalę FK "Minija" turės istorinį šansą iškovoti LFF antros lygos vakarų zonos auksą. 

Papildomos rungtynės bus žaidžiamos spalio 13 d. 13:00 val. Mažeikių miesto stadione ant dirbtinės dangos. Visi "Minijos" fanai yra kviečiami atvykti palaikyti savo komandos ir padėti iškovoti čempionų titulą.