Naujienos

Atgal

Naujienos

II lygos Vakarų zonos II turo apžvalga

2017 05 18

Įsibėgėja II lygos Vakarų zonos pirmenybės. Komandos sužaidė antrąjį turą, kurio metu užfiksuotos pirmosios lygiosios.

Gegužės 11 d.

„Atlantas B“ – „Atmosfera“  4:0 (0:0)

Įvarčiai: Rokas Gedminas (46 min. „Atlantas B“), Rokas Filipavičius (48 min. „Atlantas B“), įvartis į savo vartus (59 min.), Rokas Filipavičius (73 min. „Atlantas B“).

Pirmajame ture laisvą turą turėjusi „Atlanto B“ komanda, į pirmenybes įsitraukė rungtynėmis su Mažeikių „Atmosfera“. Pirmajame kėlinyje svečiai nepabūgo žaisti gan atvirą futbolą ir gan dažnai patys regzdavo greitas kontratakas, kurioms iki įvarčio pritrūkdavo tik baigiamojo tikslaus smūgio. Vis gi ko „Atlanto B“ komandai nepavyko padaryti per visą pirmąjį kėlinį, tą ji nuveikė per pirmas antrojo kėlinio minutes, per kurias krito net du įvarčiai paeiliui – 46-ąją minutę keliais perdavimais „suardę“ varžovų gynybą klaipėdiečiai įgijo persvarą po tikslaus Roko Gedmino smūgio į vartus (1:0), o po poros atakų kamuolys suspurdėjo „Atmosferos“ vartų tinkle po Roko Filipavičiaus įvarčio (2:0). Po ypač nesėkmingos kėlinio pradžios „Atmosfera“ nebesugebėjo „sugrįžti į žaidimą“, tuo tarpu „Atlanto B“ komandos atakos buvo vis dažnesnės, o 59-ąją minutę iš arti smūgiavus Gintui Rakauskui, kamuolys atsitrenkė į virpstą bei nuo jo atšoko į vartininko nugarą ir įriedėjo į vartus (3:0). Pirmąją „Atlanto B“ pergalę įtvirtino Rokas Filipavičius po greitos atakos įmušęs antrąjį savo įvartį šiose rungtynėse (4:0).

Gegužės 12 d.

Šiaulių FA – „Gargždų Pramogos-SC“ 2:1 (0:1)

Įvarčiai: Aurelijus Staponka (25 min. „Gargždų Pramogos-SC“), Dovydas Medžiaušis (68 min. Šiaulių FA), Sergej Amirzian (87 min. Šiaulių FA).

Pirmajame ture skaudžią nesėkmę patyrusi Šiaulių FA ekipa buvo kupina ryžto siekti palankios rungtynių baigties rungtynėse su „Gargžų Pramogos-SC“ komanda, kuriai pirmajame ture pavyko pasiekti sunkią pergalę. Penktadienio rungtynės kiek sėkmingiau prasidėjo gargždiškiams, kurie įpusėjus pirmajam kėliniui ir pasižymėjus puolėjui Aurelijui Staponkai, išsiveržė į priekį 1:0. Antroje rungtynių pusėje šeimininkams viskas klostėsi žymiai palankiau – antrojo kėlinio viduryje šiauliečiai išlygino rezultatą 1:1, po Dovydo Medžiaušio įvarčio. Na, o jei praeitame ture Šiaulių FA rungtynių pabaigoje aikštę paliko nuleidę galvas, tai šįkart likus kelioms minutėmis iki rungtynių finalinio švilpuko Sergejaus Amirziano įmuštas pergalingas įvartis leido džiaugtis pirmąja pergale pirmenybėse (2:1).

Gegužės 13 d.

„Akmenės Cementas“ – „Babrungas“ 1:0 (0:0)

Įvartis: Klaudijus Januitis (72 min. „Akmenės Cementas“)

„FK Minija“ – „Juventa-99“ 0:0 (0:0)

KLFF informacija