Naujienos

Atgal

Naujienos

Dar vienas pralaimėjimas

2022 06 11

Rungtynes Klaipėdos miesto centriniame stadione šiek tiek aktyviau pradėjo "Neptūno" futbolininkai kurie su žaidus apie penkias minutes turėjo pirmąją kiek rimtesnę progą pasižymėti, kai po perdavimo iš kairiojo krašto kamuolys pralėkė visiškai greta minijiečių vartų virpsto. Sužaidus 13 minučių krito ir pirmasis įvartis į kretingiškių vartus. Suklaidinęs "Minijos"  vidurio saugus ir kamuolį patogiai pasitaisęs ir baudos aikštelės į apatinį vartų kampą tiksliai smūgiavo ir savo ekipą į priekį išvedė Aurimas Raginis. Po praleisto įvarčio žaidimas visiškai išsilygino ir už keletos minučių savąją progą turėjo ir minijiečiai, bet Deivido Šiušos smūgį iš 10 metrų atrėmė "Neptūno" vartininkas Ernestas Grudys. 26 minutę krito ir antrasis įvartis į "Minijos" vartus. Po perdavimo iš dešinio krašto nesėkmingai kamuolį bandė galva išsmūgiavo Ernestas Mockus ir kamuolys atiteko klaipėdiečių krašto saugui Pavlo Zamurenko kuris smūgiavo į vartus ir kamuolys atsitrenkęs į kretingiškių gynėjo koją pakeitė kryptį ir rikošetu atsidūrė vartuose. Visą likusį pirmojo kėlinio laiką aikštėje nieko įsimintino nebebuvo sukurta.

Antrąjį kėlinį su didesne energija pradėjo aikštės šeimininkai tačiau per pirmasiąs 15 minučių išskyrus 3 uždirbtus kampinius  nieko įsimintino prie "Minijos" vartų nesūkūrė. Likęs pusvalandis rungtynėse pažymėjo kieta kova viduryje aikštės, dideliu pražangų skaičiumi, bet ne pavojingais momentais prie abiejų komandų vartų. Tad nuskambėjus finaliniam teisėjo švilpukui "Minijai" jau 6 kartą šį sezoną teko pripažinti varžovų pranašumą.

"Minijos" sudėtis: Amiras Ahalarovas(vartininkas), Ernestas Mockus, Haroldas Meyenga, Germanas Vaniuchinas, Vilius Kazlauskas(kapitonas), Mantas Gedutis, Lukas Gujis, Henris Gouhanas, Deividas Šiuša(90' Ernestas Daugintis), Yura Dimitrievas(75'Deividas Pipiras), Rokas Rusys(80' Aidas Pipiras).

Sekančias rungtynes Kretingos "Minija" žais Birželio 19 dieną 17.00 Kretingos miesto stadione prieš Vilniaus "Riterius B".