Naujienos

Atgal

Naujienos

Dar kartą pralaimėta "Dainavai"

2022 04 24

Rungtynes Kretingoje daug aktyviau pradėjo aikštės šeimininkai "Minijos" futbolininkai kurie nuo pat pirmų minučių gan didelėmis pajėgomis bandė atakuoti "Dainavos" vartus. Pavojingas momentas prie alytiškių vartų kilo 10-ą rungtynių minutę kai po minijiečių saugo Karzano Jawanmiri perdavimo galvą visiškai greta virpsto smūgiavo Ernestas Mockus. Dar vienas pavojingas momentas kilo už 5-ių minučių kai po pakelto kampinio Yuros Dimitrievo smūgį atrėmė "Dainavos" vartininkas. Sužaidus pusvalandį rungtynėse už neišnaudotas progas minijiečiai buvo skaudžiai nubausti. Po kontratakos smūgiu iš baudos aikštelės dainaviečius į priekį išvedė Renatas Banevičius. Tai buvo viskas ką komandos įdomesnio sukūrė pirmajame kėlinyje.

Antrasis kėlinys kretingiškiams prasidėjo tiesiog katastrofiškai. Jau pirmąją jo minutę po ilgo perdavimo iš kitos aikštės pusės tarpusavyje nesusikalbėjo du "Minijos" vidurio gynėjai Haroldas Meyenga ir Ernestas Mockus, o tuo sėkmingai pasinaudojo vienas prieš kretingiškių vartininką atsiduręs ir savo komandos persvarą padvigubinęs "Dainavos" puolėjas Kazemmas Ojo. Praleidę apmaudų įvartį minijiečiai kuriam laikui sutriko, o dainaviečiai bandė savo pranašumą dar labiau padidinti, bet "Miniją" porą kartų išgelbėjo vartininkas Amiras Ahalarovas. Rungtynėms artėjant prie pabaigos du puikius momentus sumažinti savo atsilikimą turėjo ir kretingiškiai. Pirmąjame epizode po Deivido Šiušos smūgio iš 14 metrų "Dainavą" išgelbėjo vartininkas Martynas Matijoška, o dar po keletos minučių po to pačio Deivido Šiušos perdavimo iš keletos metrų į vartus nepataikė puolėjas Yura Dimitrievas. Tad ir šiose rungtynėse "Minijai" varžovų vartų "atrakinti" nepavyko.

"Minijos" sudėtis: Amiras Ahalarovas(vartininkas), Haroldas Meyenga, Ernestas Mockus(85'Aronas Zakarauskas), Germanas Vaniuchinas(kapitonas), Vilius Kazlauskas, Karzanas Jawanmiri(71'Lukas Gujis), Henri Gouhanas, Rokas Rusys(71' Kornelijus Šalnis), Deividas Pipiras, Deividas Šiuša, Yura Dimitrievas.

Sekančiąs rungtynes "Minija" žais Balandžio 30 dieną 14 valandą Garliavoje prieš vietos "Garliavos" ekipą.