Naujienos

Atgal

Naujienos

Dar vienerios lygiosios

2022 03 28

Rungtynes Kretingos miesto dirbtinės dangos stadione aktyviau pradėjo svečiai iš "sostinės" Vilniaus "Žalgirio B" komanda. Sužaidus vos 2 minutes po grubios "Minijos" vidurio saugo klaidos puikiai progą susikūrė svečių ekipa, bet į tusčius vartus lekiantį kamuolį nuo linijos atmušė vidurio gynėjas Haroldas Meyenga. Kėliniui įpusėjus kretingiškiai neapdariai žaisdami prie savo vartų varžovams leido sukurti dar vieną idealiai progą, bet šį kartą komandą išgelbėjo puikiai sužaidęs vartininkas Amiras Ahalarovas. Antrajį kėlinį vėl aktyviau pradėjo "Žalgirio B" ekipa kuri pirmąsiąs 10 kėlinio minučių turėjo ryškiai kamuolio kontrolę ir momentais buvo užgulę "Minijos" baudos aikštelę. Atlaikę varžovų presingą ir kėliniui įsibėgėjus minijiečiai žaidimą visiškai išlygino, rungtynėms einant į pabaigą ir patys turėjo puikią progą pasiekti įvartį. Po legionieriaus iš Ukrainos Yuros Dimitrievo perdavimo iš baudos aišteles visiškai šalia vartų smugiavo "Minijos" saugas Deividas Šiuša. Tad antrose rungtynėse iš eilės kretingiškiai nei patys įmušė varžovams, nei leido jiems pasiekti įvartį.

"Minijos" sudėtis: Amiras Ahalarovas(vartininkas), Germanas Vaniuchinas(kapitonas), Ernestas Mockus, Haroldas Meyenga, Vilius Kazlauskas, Deividas Pipiras(68' Deividas Šiuša), Karzanas Janawnmiri, Rokas Rusys(65' Aidas Pipiras), Mantas Gedutis(80'Henri Gouhan), Yurra Dimitrievas.

Vyriausiojo trenerio Dariaus Žindulio komentaras: "Buvo nelengvos rungtynės. Žaidėme prieš jauną, ambicingą ir gerai treniruojamą komandą. Varžovai turėjo gan ryškią kamuolio kontrolę, tačiau džiugina tai, kad antras rungtynes nepraleidžiame įvarčio. Žinome tiek mes, tiek ir mūsų gerbėjai su nekantrumu laukia kada atidarysime įvarčių sąskaitą. Komandai esu dėkingas įdėtas pastangas ir kovingumą. Didelis ačiū ir gausiai mūsų palaikyti susirinkusiems žiūrovams ir tikimės, kad jų gretos tik augs."

Sekančiąs rungtynes Kretingos "Minija" žais Balandžio 2 dieną 14 valandą Kretingos miesto dirbtinės dangos stadione kur jų varžovais bus Kazlų Rūdos "Šilas".