Naujienos

Atgal

Naujienos

Sezonas pradėtas kovingomis lygiosiomis

2022 03 22

Rungtynes Panevėžio Žemynos progimnazijos stadione prasidėjo labai atsargiai ir abi ekipos užsiiminėjo savotiška "žvalgybą" ieškodamos spragų varžovų ginyboje. Visą pirmajį kėlinį žaidimas sukosi praktiškai aikštės viduryje, nei viena komanda kažko įsimintino ar pavojingesnio atakuojant vartus nesukūrė. Vaizdas aikštėje nelabai pasikeitė ir po ilgosios pertraukos. Abi ekipos didelį dėmesį skyrė savo vartų saugumui ir didžioji žaidimo dalis ir toliau vyko aikštės viduryje kur netrūko pražangų ir kietų dvikovų. Vienintelis pavojingesnis momentas besibaigiant rungtynėms kilo prie minijiečių vartų, kai po "Panevėžio B" ekipos pakelto kampinio nesėkmingai į kamuolį sužaidė ir jo vos į savo vartus nenukreipė vidurio gynėjas Harold Meyenga, bet šiame momente komandą išgelbėjo puikiai sužaidęs vartininkas iš Ukrainos Amiras Ahalarovas. Tad kovingos ir labiau gynyba paremtos rungtynės baigėsi tokiu pat rezultatu kaip ir prasidėjo švieslentėje degant lygiam rezultatui 0:0.

 

"Minijos" sudėtis: Amiras Ahalorovas (vartininkas), Haroldas Meyenga, Ernestas Mockus, Germanas Vaniuchinas (kapitonas), Vilius Kazlauskas Deividas Šiuša, Valdas Jašmontas, Karzanas Janawanmiri, Deividas Pipiras (76" Mantas Gedutis), Rokas Rusys, Jura Dimitriievas. 

Komandos vyriausiojo trenerio Dariaus Žindulio komentaras: Pirmos sezo rungtynės niekada nebūna lengvos. Buvome išsikėlę tikslą nepraleisti įvarčio, kas mums ir pavyko. Gaila, kad nepavyko įgyvendinti plano kuri paruošėme puolime ir pritrūko aštrumo prie varžovų vartų. Turime beveik visą savaitę ištaisyti klaidas ir pasiruošti sekančioms rungtynėms kuriose bandysime padovanoti pirmąją pergalę savo gerbėjams namų rungtynėse. Noriu padėkoti vyrams už atsidavimą ir kovingumą rungtynėse Panevėžyje."

 

 

Sekančias rungtynes Kretingos "Minija" žais Kovo 26 dieną 14 valandą Kretingos miesto dirbtinės dangos stadione kur jų varžovais bus Vilniaus "Žalgirio B" ekipa.