Naujienos

Atgal

Naujienos

Antrą kartą šiame sezone užtikrintai įveikta "Atmosfera"

2020 10 04

Rungtynės prasidėjo aktyviomis varžovų atakomis, tačiau per pirmasiąs dešimt rungtynių minučių "Minija" atsilaikė ir po truputį perėmė iniciatyvą, kurią netruko paversti įvarčiu. Po ilgo perdavimo iš aikštės gilumos vienas prieš "Atmosferos" vartininką iššoko pavojingiausias puolime "Minijos" žaidėjas Joao ir buvo neleistinai nugriautas baudos aikštelėje. Prie 11 metrų žymos stojo  "minijiečių" saugas Neilas Urba ir išvedė savo komandą į priekį. Po įmušto įvarčio "kretingiškiai" dar labiau padidino "apsukas" ir 30 minutę po labai gražios kombinacijos ir Sibusiso Magwaza perdavimo savąjį įvartį pelnė ir rezultatyviausias "Minijos " žaidėjas Joao. 

Antrasis kėlinys nelabai kuo skyrėsi nuo pirmosios rungtynių dalies " Minija" mėgavosi žaidimu ir kontroliavo kamuolį, o varžovai "momentais" atrodė nebeturi jėgų ir atrodė sutrikę. Savo dominavimą "kretingiškiai" pavertė įvarčiais. 58 -ą rungtynių minutę po pakelto kampinio kamuolys patogiai atšoko prie baudos aikštelės stovinčiam "Minijos" gynėjui Deividui Šiušai kuris galingu smūgiu nepaliko vilčių "mažeikiškių" vartininkui ir padidino savo komandos persvarą iki trijų įvarčių. Paskutinį rungtynių tašką "Minija" padėjo jau tiksint teisėjo pridėtam laikui kai " bombą" iš 25 metrų paleido Dominykas Jakočiūnas taip įtvirtindamas pergalę rezultatu 4:0. 

"Minijos" sudėtis: Eimantas Brezgys, Deividas Šiuša, Gustas Gumbaravičius, Ainis Vilavičius(kap), Klorain Wanda, Simonas Juška, Sibusiso Magwaza,  Neilas Urba, Valdas Jašmontas, Dominykas Jakočiūnas, Joao Ferreira. Po keitimo: Aidas Pipiras, Laurynas Bauža, Lukas Jakumas.

Sekančias rungtynes "Minija" žais Spalio 18-ą dieną Trakuose, kur jų varžovais bus Vilniaus "Riteriai B". Rungtynių pradžia 15 -ą valandą.

Sezoną Kretingos "Minija" užbaigs Spalio 25-ą dieną rungtynėmis Kretingoje prieš Vilniaus "Žalgirį B".