Naujienos

Atgal

Naujienos

Namuose - lygiosios su lygos debiutantais

2020 06 12

Rungtynes esant tvankiam orui aktyviau pradėjo svečiai iš Panevėžio, kurie per pirmasiąs dvidešimt minučių turėjo, net tris puikias progas pasižymėti, iš kurių vieną pavertė įvarčiu, kai po greitos atakos tiksliu smūgiu, 18 minutę pasižymėjo Eimantas Abramavičius. Po praleisto įvarčio vaizdas aikštėje nesikeitė - "Minijos" komanda klydo lygiose vietose perduodami kamuolį, o jauni ir greiti "Panevėžio - B" žaidėjai naudojosi rengdami greitus išpuolius.Tik kėliniui einant į pabaigą sujudo ir "kretingiškiai" po stipraus A.Solovyev smūgio varžovus išgelbėjo puikiai sužaidęs vartininkas. Po keletos minučių puiku reidą surengė Y.Traore, tačiau kamuolys pralėkė šalia virpto.
Antrasis kėlinys prasidėjo gan vangiai ir tik treneriui Valdui Trakiui atlikus korekcijas sudėtyje ir aikštėje pasirodžius Dominykui Jakočiūnui, bei Valdui Jašmontui žaidimas pagyvėjo. Ir netrukus keitimai davė savo vaisius: 63 minutę po aktyvaus D.Jakočiūno presingo, varžovai nesusikalbėjo tarpusavyje ir nukreipė kamuolį į savus vartus; praėjus 13 minučių "Minija" į priekį išvedė Valdas Jašmontas pasinaudojęs netiksliu varžovų vartininko perdavimu ir tolimu smūgiu, beveik iš aikštės vidurio, nukreipęs kamuolį į vartus ir persversdamas rezultatą ,,Minijos" naudai 2:1.
Vos po minutės puikią progą įtvirtinti "minijiečių" persvarą turėjo aktyviai visas rungtynes žaidęs Y.Traore tačiau po jo smūgio kamuolys atsitrenkė į virpstą.
Už neišnaudotą progą varžovai mus nubaudė vos už poros minučių, kaip po pakelto kampinio rezultatą išlygino Evaldas Urmonas. Praleidę įvartį "minijiečiai" sutriko ir per likusiąs 10 minučių varžovai turėjo dvi puikiais progas išplėšti pergalę, tačiau mūsų komandą išgelbėjo puikiai sužaidęs vartininkas Eimantas Brezgys.Tad po permainingų rungtynių su varžovais iš Panevėžio išsiskyrėme esant lygiam rezultatui.
Artimiausias rungtynes Kretingos ,,Minija" žais, birželio 16 d., išvykoje LFF taurėje su Vilniaus ,,Ateitis FM".
 
Kretingos ,,Minijos" sudėtis: E. Brezgys (vartininkas), A. Vilavičius, D. Šiuša, T. Gvazdinskas, K. Mažionis, Y. Traore, S. Magwaza, N. Urba, A. Solovyev, G. Juška (kapitonas) ir E. Andriušis.
Keitimai: D. Jakočiūnas, L. Bauža, V. Jašmontas, L. Jakumas ir A. Pipiras.