Naujienos

Atgal

Naujienos

LFF patenkino ,,Minijos" protestą

2019 10 22

Lietuvos futbolo federacijos Drausmės komitetas (LFF DK) išnagrinėjo bylą dėl FK "Minija" protesto, pateikto dėl I lygos rungtynių FK "Minija" – FK "Džiugas", kurios įvyko 2019-10-12.

Proteste FK "Minija" nurodo, kad rungtynėse FK "Minija" – FK "Džiugas", kurios įvyko 2019-10-12, FK Džiugas pažeidė 2019 m. LFF varžybų nuostatų 90 straipsnį, kuris numato minimalų rungtynėse dalyvaujančių jaunesnio amžiaus žaidėjų skaičių, o FK "Džiugas" komandos sudėtyje nežaidė Lietuvos pilietis, gimęs ne anksčiau nei 2000.01.01 ir jaunesnis.

LFF Drausmės komitetas nusprendė FK "Minija" protestą patenkinti ir skirti FK "Džiugas" komandai techninį pralaimėjimą rezultatu 0:3 ir skyrė ,,Minijai" trys taškus turnyrinėje lentelėje. Šis protestas niekaip neįtakojo Telšių ,,Džiugo", nes komanda jau yra užsitikrinusi LFF I lygos čempionų titulą. Tokiu pačiu būdu, birželio 1 d., protestą dėl tos pačios priežasties prieš FK ,,Minija" pateikė ir Šiaulių ,,FA" komanda. 

Šį savaitgalį bus sužaistos paskutinis LFF I lygos turas, o lemiamose rungtynėse Kretingos ,,Minija" spalio 27 d., sužais su vienais iš tiesioginių savo konkurentų Kauno ,,Hegelmann Litauen" išsiaiškinti galutinės vietos turnyro lentelėje. 

Straipsnis parašytas remiantis LFF I lygos svetaine.