Naujienos

Atgal

Naujienos

FK "Minija" turi naują trenerį !!!

2019 01 29

Po sėkmingo pasirodymo 2018m LFF 2 lygos Vakarų zonoje, bei tapus nugalėtojais ir sportiniu principu iškovotą galimybę pasinaudojusi Kretingos FK "Minija" 2019 m. sezone startuos aukštesnėje 1 lygoje. Sausio 30 d. "Minija" rinksis į pirmąją treniruotę ir pradės pasiruošimą naujam sezonui.

Pats pirmasis ir turbūt pats svarbiausias FK "Minija" papildymas, tai naujas vyr. treneris Valdas Trakys. Šis žmogus yra puikiai žinomas futbolo pasaulyje. Būtent "Minijoje" ir pradėjo savo kaip žaidėjo karjerą. Per ilgą savo karjerą yra atstovavęs daugelį klubų užsienyje,yra tapęs Lietuvos A lygos nugalėtoju ir buvo pripažintas geriausiu metų futbolininku. 2014 m. užbaigė savo spalvingą karjerą Kretingos "Minijos" komandoje, 2015 m. debiutavo Palangos FK "Palanga" komandoje jau kaip treneris ir 2017 m. tapo pirmos lygos nugalėtojais ir iškovojo teisė žaisti A lygoje.

     Trenerių štabe taip pat lieka A. Balsevičius, kuris talkins vyr. treneriui ir dirbs su komandos jaunimu. Artėjančiame sezone komandoje nebeliks sporto direktoriaus Š.Giršovičiaus. FK "Minija" dėkoja šiam patyrusiam specialistui už atliktą darbą, bei įneštą indėlį į Kretingos futbolą ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.

    Artimiausiu metu pranešime dar daugiau naujienų apie komandos komplektaciją, tad sekite mus mūsų internetiniame puslapyje, bei facebook paskyroje.