Naujienos

Atgal

Naujienos

FK "Minija" 5-1 FK "Palanga" B

2018 08 11

Rugpjūčio 10 d., Kretingoje buvo žaidžiamos LFF antros lygos vakarų zonos 15 turo rungtynės tarp FK "Minija" ir FK "Palanga" B komandų. Pergalę rezultatu 5-1 iškovojo "Minija".

Įvarčių autoriai: 30 min. Simhiwe Gift Maswansanyi, 35 min. Anton Solovyev, 50 min. Marius Stonkus, 66 min. Donatas Surblys, 90 min. Aidas Capas. Palangos komandai vienintelį įvartį pelnė 88 min. Uladzislau Kaborda.

   Rungtynės prasidėjo labai atsargiai ir nė vienai komandai per pirmas 10 min. nepavyko susikurti pavojingų progų. Tačiau "Minija" po truputį perėmė iniciatyvą ir surengė kelias pavojinga atakas, tačiau įvarčio pasiekti nepavyko. 20-tą rungtynių minutę raudoną kortelę prieš save išvydo Edgaras Drąsutis ir "Minija" liko žaisti dešimtyje. Po šio epizodo jau "Palanga" B komanda ilgiau kontroliavo kamuolį ir vis dažniau lankėsi "Minijos" komandos pusėje. Tačiau 35 min. "Minija" surengė greitą ataką, kuri pasibaigė įvarčiu. Anton Solovyev puikiu prasiveržimu kairiuoju kraštu perdavė kamuolį komandos naujokui Simhiwe Gift Maswansanyi ir šis galva nukreipė kamuolį į vartus, taip pelnydamas savo pirmąjį įvartį. 35 min. krito ir antrasis įvartis į "Palanga" B komandos vartus. Šį kartą klydo "Palangos" vartininkas nepagavęs kamuolio, o Anton Solovyev beliko kamuolį pasiųsti į tuščius vartus ir rezultatas 2-0. Per likusį laiką "palanga"B komanda kontroliavo kamuolį, tačiau pavojingesnių epizodų sukurtį nepavyko, tad komandos išėjo ilsėtis rezultatui esant 2-0 "Minjos" naudai.

Antrame kėlinyje "Minija" išėjo su užduotimi išsaugoti esamą rezultatą, tačiau jau 50 rungtynių min. tolimu smugių įvartį pelno Marius Stonkus ir rezultatas jau 3-0. Nors "Minija" žaidė mažumoje, tačiau "Palangai" niekaip nepavykdavo suskurti pavojingų atakų. 66 min. "Minija" pelno dar vieną įvartį ir triuškina varžovus iš Palangos. Šį karta pasižymėjo Donatas Surblys. Paguodos įvartį pelno ir "Palangos" komanda, kai 88 min. vienas prieš M.Vilucką iššoko Uladzislau Kaborda ir tiksliu smūgiu švelnina rezultątą. Jau per teisėjo pridėtą laiką, po keitimo pasirodęs Aidas Capas pelno penktąjį komandos įvartį ir "Minija" švenčia triuškinančią pergalę 5-1.

FK "Minjos" sudėtis: M.Viluckas, J.Kurbangalijevas, K.Inta, N.Jurkaitis, A.Solovyev, D.Surblys, M.Stonkus, E.Garbauskas, E.Drąsutis, Simhiwe Gift Maswansanyi. Po keitimo pasirodė: M.Grušauskas, A.Capas, G.Steckis, Z.Dubazana.

Sekančias rungtynes, rugpjūčio 15 d. (trečiadienį) "Minija" žais išvykoje su Telšių "Džiugas" komanda. rungtynių pradžia 15:00 val.